Scenoje susitiks įvairių kartų dainuojantys kūrėjai – aktoriai ir muzikantai. Savo kūrybą pristatys Aistė Lasytė, ruošianti specialų muzikinį sveikinimą, naujų dainų premjerai ruošiasi ir žinomas aktorius Vidas Petkevičius. O jo kolega aktorius Gediminas Storpirštis tarp dainų įterps ir poezijos skaitymus.

Bene didžiausia vakaro staigmena turėtų tapti aktorių Andriaus Kaniavos ir Dariaus Auželio duetas. Jie žada prisiminti prieš 30 metų kurtas dainas, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Šventiniame koncerte pasirodys ir jaunoji dainų autorių bei atlikėjų karta: savito stiliaus kūrėjas Augustas Lapinskas su saksofonistu Luku Bareikiu, dvi kompaktines plokšteles išleidęs, reflektuojantis tarp būties ir buities Gytis Ambrazevičius su smuikininku Pauliumi Vaicekausku.

Iš Rokiškio pasveikinti „Bardai LT“ komandą atvyks romantiškoji Vilija Radvilė su smuikininke Oksana Sadauskiene. Vakaro vedėjas – ilgametis „Bardai LT“ draugas aktorius Andrius Bialobžeskis.

Vilija Radvilė ir Oksana
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)