Clare Mackintosh „Po pabaigos“ kviečia skaitytojus į širdį veriančią, vaizdingą kelionę, pasakodama vieną sunkiausių situacijų, kokioje tik gali atsidurti tėvai. Knygoje, paremtoje autentiška autorės patirtimi, tėvai turi priimti sprendimą, ar tęsti nepagydomai sergančio vaiko gydymą. Kai mamos ir tėčio pozicijos išsiskiria, sprendimą turi priimti teismas. Kaip tai paveikia šeimą, poros santykius? Kaip visada išlieka abejonė, ar tavo sprendimas teisingas. Kaip pasielgtum tu?
Po pabaigos

Daniel Speck „Bella Germania“
– daugiasluoksnis romanas, pasakojantis apie kelis dešimtmečius besitęsiančią italų ir vokiečių šeimos istoriją, kupinas realių faktų, svajonių, neblėstančios meilės, išdavysčių, paslapčių ir didžių pasiaukojimų.

2014-ieji. Miunchenas. 36-erių mados dizainerės Julijos gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, kai į jos gyvenimą įsiveržia anksčiau nematytas vyras, sakantis, kad yra jos senelis.

Bella Germania

Narstydama savo giminės likimą, Julija seka tragiškos meilės istorijos, prasidėjusia dar 1954-aisiais, liniją. Net ir po daugelio metų justi, kad ši jautri šeimos drama tebepulsuoja aistra, kad joje būta apgavysčių ir nuoskaudų. O kartais viena gyvenimo klaida veda prie kitos. Tačiau kur glūdi pirmo neteisingo sprendimo šaknys ir ar galima išrauti su šaknimis viską – tėvynę, namus, mylimus žmones ir galiausiai tiesą, kad ir kokia skaudi ji būtų?

Ši knyga tapo bestseleriu Vokietijoje, jos buvo parduota virš 250 000 egzempliorių, ir 85 savaites iš eilės ji išbuvo „Spiegel“ bestselerių sąraše.

Sarah Haywood „Kaktusas“ patiks moterims, kurioms patiko „Eleonorai Olifant viskas gerai“, kas ieško lengvesnio, tačiau ne banalaus romano.

Keturiasdešimt penkerių Siuzana Gryn kruopščiai viską planuoja ir atsisako to, kas riboja jos asmeninę laisvę, kelia stresą, kainuoja brangų laiką ir sukelia emocinės energijos švaistymą.

Kaktusas

Siuzanai patinka toks gyvenimas. Ji turi butą Londone, kurio jai visiškai pakanka, gerą darbą, patenkinantį jos aistrą logikai, ir aiškiomis taisyklėmis apibrėžtus asmeninius santykius, teikiančius kultūrinių ir intymių privalumų.

Tačiau, staiga netekusi motinos ir netikėtai pastojusi, Siuzana stoja akis į akį su savo didžiausia baime – ji nebekontroliuoja savo gyvenimo. Viskas ritasi žemyn... Bent jau Siuzanai taip atrodo. Bet galbūt nuolat kartojusi „ne“ ji pagaliau pasakys „taip“.

Diane Chamberlain „Vasaros vaikas“ patiks šeimos dramų skaitytojoms, Jodi Picoult knygų gerbėjoms. Vienuolikto gimtadienio išvakarėse paplūdimyje netoli savo namų Šiaurės Karolinoje Darija aptinka neįtikėtiną dovaną iš jūros – paliktą naujagimį. Nepavykus surasti mergytės tėvų, Darijos šeima ją įsivaikina.

Vasaros vaikas

Praėjus dvidešimčiai metų Darija vis dar stengiasi globoti savo įseserę Šelę. Kai Darijos vaikystės draugas Roris, dabar dirbantis televizijos prodiuseriu, sugrįžta į miestelį, kad Darijos prašymu sukurtų reportažą apie paslaptingą Šelės istoriją, miestelyje nuotaika pakinta. Kuo daugiau Roris gilinasi, tuo visa bendruomenė elgiasi keisčiau, bet pamažu ima aiškėti giliai slepiamos paslaptys apie tą vasarą, kai buvo rasta mergaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)