Šį projektą E. Montvidas įgyvendina kartu su žinomų britų aktoriumi Jasonu Flemyngu – ketvirtadieniais, kai Londono gyventojai ploja medikams, jie išeina į gatves, kur dainininkas džiugina praeivius savo dainavimu. Pirmą savaitę jie surinko 1000 svarų, antrą – dar 800, už kuriuos restoranai gamina karštą maistą reanimacijoje dirbantiems medikams.

Apie šiuos pasirodymus parašė tiek pačių britų, tiek Prancūzijos, Australijos žiniasklaida, jų įrašai taip pat plinta socialiniuose tinkluose.

„Visos transliacijos internete niekada nepakeis gyvų pasirodymų. Manau, žmones jaudina matyti, kaip kažkas dainuoja tiesiog gatvėje su dviračiu. Man pačiam tai irgi buvo jaudinanti patirtis. Aš tai dariau pirmą kartą. Man pavyko pasiekti du tikslus – surengti pasirodymą publikai ir surinkti pinigų geram tikslui“, - interviu prancūziškam portalui „Boursorama“ sakė E. Montvidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)