Adolfo Večerskio režisuota „Domino“ teatro komedija „Meilė pagal grafiką“ yra vienas populiariausių spektaklių Lietuvoje, garantuojantis be galo nuotaikingą linksmų, o kartais – net absurdiškų situacijų dozę. Kaip sako aktorė Gabija Jaraminaitė, šiandien ypač reikia gerų emocijų.

Spektaklio įvykiai sukasi apie Džoną Smitą – paprastą Londono taksistą, vedusį dvi moteris. Jis turi automobilį ir pats sau nustato darbo laiką, jo gyvenimas visiškai įprastas, išskyrus tai, kad jis turi dvi žmonas – Merę ir Barbarą. Kartą, mėgindamas apginti senyvą moterį, jis yra sumušamas ir netenka sąmonės. Atsipeikėjusį Džoną Smitą policininkas Trotonas nugabena pas Merę, nors, pagal grafiką, tą patį vakarą jis turėjo grįžti pas Barbarą… Štai taip ir prasideda visi nesusipratimai.

Meilė pagal grafiką

Barbarą vaidinanti Gabija Jaraminaitė sako, kad tai – fantastiškai juokingas spektaklis, kuriame vaidina labai geri aktoriai, o jį pamatyti turi visi. „Jei norite pabėgti nuo kasdienybės, ypatingai šitos, kurią išgyvename dabar, tai būtina turite pasižiūrėti šią komediją. Esu įsitikinusi, ji patiks visiems. Tikiu, žiūrovai bus nepaprastai laimingi, prisijuoks ir atsipalaiduos,“ – priduria aktorė.

Paklausus, ar pačiai aktorei yra tekę gyvenime sudvejinti savo asmenybę, Gabija sako, kad visos situacijos nuotykių komedijose kuriamos iš gyvenimo, o ne atvirkščiai. Todėl, be abejo, tam tikrose situacijose dažnai aktorė atpažįsta ir pati save.

„Visi mes esame skirtingi, bet jausmai, kuriuos mes išgyvename, – vienodi. Todėl vaidindama spektakliuose pastebiu, kad tam tikras situacijas aš jau esu patyrusi ir išgyvenusi, tad kuriant personažą man vaidinti nereikia, jau viską apie tai žinau (juokiasi). Žinoma, būna situacijų, kurių nesu patyrusi – tada tenka imtis profesinių paslapčių – ko ir mokausi visą gyvenimą – kad ta situacija man taptų suprantama”, – sako aktorė.

„Domino“ teatro komedija „Meilė pagal grafiką“ – apie meilę ir gyvenimą, šeimą, žmogaus laisves šeimoje ir vyrų bei moterų fantazijas. Kartais net ir dvi moterys negali užpildyti vieno vyro fantazijos.

Balandžio 25 d. šį šeštadienį 17 val. žiūrėkite „Domino“ spektaklį per „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)