Režisierius priduria, kad karantinas yra puiki proga kiekvienam save išbandyti, pradėti sakyti tiesą –nepagražintą, o tiesiog tiesą. Pasak jo, tai dar labiau suartins žmones, kurie dabar bendrauja per atstumą.

„Esu įsitikinęs – melas gimdo melą, todėl visada linkiu neįsivelti į melo pinkles, o su savo draugais ar artimaisiais bendrauti nuoširdžiai.

Jūs labai nustebsite, kaip žmonių satykius gali pakeisti viena diena be melo. Kai prasideda tikras, atviras pokalbis, draugystė yra priversta išlaikyti begalę iššūkių.

Tai ypatingai svarbu tampa šiandien, kai bendraujame su savo draugais ir artimaisiais per atstumą, negalėdami jų pamatyti gyvai ar prie jų prisiliesti. Visiems linkiu pasižiūrėti spektaklį „Diena be melo“ ir iš jo pasimokyti“, – pranešime spaudai sako Kostas Smoriginas.

Kostas Smoriginas su žmona

Romantinė „Domino“ teatro komedija „Diena be melo“ – tai istorija apie draugystę, nuoširdumą, sugebėjimą atleisti ir, žinoma, meilę, išlaikančią likimo išbandymus, laiko egzaminus, nugalinčią neviltį ir vienatvę.

Trys studijų bičiuliai, tvirtų draugystės saitų vienijami jau 20 metų, regis, vieni kitus pažįsta geriau negu save pačius.

Niekaip nerimstantis mergišius, visiškai šeimai atsidavęs nuobodyla ir viskuo nusivylęs, vidutinę amžiaus krizę su visomis pasekmėmis išgyvenantis nevykėlis, kaip įprasta, susitinka dar vienam vyriškų pokalbių vakarui. Tačiau šis susitikimas nebus toks, kokie būdavo iki šiol. Netikėtai pasirodo trijų draugų buvusi bendrakursė – moteris, kurią prieš dvidešimt metų jie visi laikė savo simpatijų objektu. Be to, ji dar ir labai pasikeitusi…

Labai tikroviškus, žmogaus sielą žiūrovams atveriančius personažus spektaklyje kuria Gabija Jaraminaitė, Sakalas Uždavinys, Edita Užaitė, Vaidotas Martinaitis, Nerijus Gadliauskas, Evaldas Jaras. Spektaklio režisierius – Kostas Smoriginas.

Kaip tik šį šeštadienį, 17 val. galite save įkvėpti žiūrėdami spektaklį „Diena be melo“ internetu – naujienų portale „Delfi“ ir „Delfi TV“.

Naujasis televizijos kanalas „Delfi TV“ savo žiūrovams kasdien siūlo daug įdomaus, aktualaus turinio ir yra nemokamas visiems Lietuvos gyventojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)