LNOBT iš anksto bilietus į spektaklius įsigijusiems gerbėjams jau suformavo 345 kuponus, kurių bendra vertė – 15,4 tūkst. eur. Šių kuponų savininkai iki 2020 m. gruodžio 31 d. juos galės iškeisti į bet kurio pageidaujamo 2020–2021 m. sezono LNOBT spektaklio bilietus, skelbiama pranešime spaudai.

„Džiaugiamės, kad suprantančių sudėtingą teatro situaciją žiūrovų yra šimtai. LNOBT visuotinio karantino metu neatleido darbuotojų, nesumažino jų atlyginimų. Stengiamės, kad visi darbuotojai turėtų užduočių, kurias galėtų atlikti karantino metu: kas namuose rengia naujas partijas, kas kelia kvalifikaciją, o kas padeda likusiems teikdami konkrečią pagalbą – pavyzdžiui, siūdami apsaugines kaukes, kurios dalinamos kolegoms ir senelių namams“, – pasakoja teatro generalinis direktorius Jonas Sakalauskas.

LNOBT pastatas

Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba, pripažindama, kad „nenugalimos jėgos aplinkybės neatleidžia renginių organizatorių nuo pareigos grąžinti vartotojams jų sumokėtus pinigus už neįvykusį renginį“, taip pat nurodė, kad „paslaugų teikėjas, remdamasis nenugalimos jėgos aplinkybėmis, gali nukelti prievolių vykdymą, t. y. pinigų grąžinimą, iki kol pasibaigs nenugalimos jėgos aplinkybės“. LNOBT nepageidaujantiems turimų bilietų į kuponus keisti žiūrovams pinigus įsipareigojo grąžinti iki 2020 m. rugsėjo 30 d.

Rudenį teatro žiūrovų LNOBT didžiojoje salėje lauks operų „Ana Bolena“, „Turandot“, „Žydė“, „Madam Baterflai“, „Bruknelė“, baletų „Žizel“, „Barbora Radvilaitė“, „Piaf“, „Procesas“, „Don Kichotas“, „Spragtukas“, „Čipolinas“, „Pelenė“, operečių „Kandidas“ ir „Šikšnosparnis“, taip pat šokio operos „Amžinybė ir viena diena“ spektakliai. 2020 m. gruodį numatoma Lietuvos operos šimtmečiui dedikuota Giuseppe's Verdi operos „Traviata“ premjera.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)