„Vienas namas, trys kartos ir pasaulinė pandemija“, – skelbia šešių dalių serialo anonsas visuomeninio transliuotojo interneto svetainėje.

Šou, kurio pavadinimu tikriausiai perfrazuojama Gabrielio Garcios Marquezo „Meilė choleros metu“, bus filmuojamas viename Prahos daugiabutyje nuo balandžio 14-osios. Rodyti serialą planuojama nuo balandžio 27-osios.

Veikėjai yra paauglys, kurio tėvai įstrigo užsienyje, senyvas vyras, kuris turi manytis pats žmonai įstrigus už miesto, ir jauna susituokusi pora, kurios santykiai turi atlaikyti izoliacijos išbandymą, skelbia televizija.

Ji ragina žiūrovus siųsti su karantinu susijusius pokštus, nes autoriai kol kas turi scenarijų tik pirmai serijai.

„Turime tik vieną scenarijų ir mums tikrai reikės pagalbos“, – sakė prodiuseris Tomašas Baldynsky.

Laikantis griežtų saugumo priemonių serijos bus filmuojamos robotinėmis kameromis, filmavimo aikštelėje bus tik aktoriai.

Čekija, kur iki pirmadienio ryto užregistruotas 4 591 užsikrėtimo koronavirusu atvejis ir 72 mirties atvejai, praėjusį mėnesį uždarė savo sienas, daugumą parduotuvių, visus barus, kino teatrus, teatrus ir muziejus.

Valdžia taip pat nurodė visiems piliečiams lauke būti su kaukėmis ir uždraudė daugiau kaip dviejų žmonių susibūrimus, išimtis taikoma tik šeimoms, darbovietėms ir laidotuvių atvejais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)