Nematytos spektaklių ištraukos – tik per „Delfi TV“

Nuo kovo 31 d. kiekvieną antradienį 21 val. ir sekmadienį 20.30 val. „Delfi TV” bus transliuojama „Kitas kampas“ laida „Improvizacijų šou: „Gero juoko dozė“. Žiūrovai galės stebėti dar niekur iki šiol nematytas naujausias improvizacijų spektaklių „Gero juoko dozė“ ištraukas. Juokas yra geriausia antvirusinė prevencija, stiprinanti imuninę sistemą ir teatro aktoriai pasiruošę skleisti gerą nuotaiką bet kokiomis sąlygomis.

„Mes esam teatro aktorių specialiųjų pajėgų būrys, kuris visada pasiruošęs ir prisitaikantis prie bet kokių sąlygų“, – teigia teatro įkūrėjas ir vadovas Audrius Bružas. – „Aktoriai pilietiškai klauso valstybės nurodymų, sėdi namuose, nejuokauja viruso tema, bet kūryba nesustoja, ji tik įgauna naujus pavidalus ir plečiasi į kitas plotmes“, – sako A. Bružas.

Analogų neturintis improvizacinis projektas

Be smagių „Delfi TV” laidų teatro aktoriai pristato ir rimtesnį internetinį improvizacinį projektą – „Impro Life“. Improvizaciją praktikuoti ir sėkmingai taikyti kasdieniame gyvenime gali visi – tokios taisyklės vedinas teatras „Kitas kampas“ kviečia visus pakilti nuo sofų ir pradėti improvizuoti.

„Impro Life“ – tai improvizacijos teorinė ir praktinė video mokymų platforma atnaujintame teatro „Kitas kampas“ „Youtube“ kanale. Improvizacijos bus galima mokytis online, stebėti praktinius užsiėmimus ir juose patiems dalyvauti, taip pat gauti asmenines praktines konsultacijas apie improvizaciją.

Pasak A. Bružo, kuris ir ves mokymus, gebėjimas improvizuoti gali pasitarnauti bet kurioje profesijoje ir gyvenimiškoje situacijoje, juk realiame gyvenime visi improvizuojame, tik ne visi tai darome sąmoningai. Pirmoji „Impro Life“ laida „Youtube“ kanale – jau kovo 31 d.

„Youtube“ kanale žiūrovų taip pat lauks ir tiesioginės transliacijos su karantino metu aktorių sukurtais personažais: A. Bružo įkūnytais DJ Zebooo, dėde Fredžiu, bardu Aidu, Kirilo Glušajevo Vincentu bei kitais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)