„Jaučiu, kad mano moralinė pareiga yra pranešti, kad testas patvirtino, kad esu užsikrėtęs COVID-19, koronavirusu. Aš ir mano šeima esame izoliavę save ir būsime tiek, kiek medikai sakys, kad to reikės. Dabar mes jaučiamės gerai, bet prieš atliekant testą aš karščiavau ir kosėjau, todėl nusprendžiau pasitikrinti ir atsakymas buvo teigiamas“, – rašo jis.

Toliau jis primena visiems kaip svarbu laikytis duodamų nurodymų, dažnai plauti rankas, laikytis saugaus atstumo ir, kai tik įmanoma, likti namie.

„Kartu mes galime įveikti virusą ir sustabdyti pasaulinę krizę, kad, viliuosi, kuo greičiau galėtume grįžti į savo normalią kasdienybę“, – tikina jis.

Placido Domingo – ispanų dainininkas, pasaulinio garso tenoras, dažnai kartu rengdavęs koncertus su kitais tenorais, Luciano Pavarotti ir Jose Carreras, su kuriais kartu jie buvo vadinti tiesiog „Trimis tenorais“.

Pernai vasarį P. Domingo koncertavo Lietuvoje, Kauno „Žalgirio arenoje“.

Primename, kad P. Domingo pastaruoju metu buvo atšaukęs savo koncertinę veiklą dėl su seksualiniu priekabiavimu susijusių skandalų. Šią savaitę jis išstojo iš JAV operos darbuotojams atstovaujančios profesinės sąjungos ir paaukojo pusę milijono dolerių programai, skirtai užtikrinti seksualinio priekabiavimo prevenciją, ir fondui, kuris teikia pagalbą krizės ištiktiems operos darbuotojams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)