Italų menininkas, žinomas dėl savo darbų, atspindinčių pop kultūrą, skirtingas visuomenės dalis, jos ydas, etiką ir žmogaus teises, savo socialiniuose tinkluose pasidalino piešiniais ir lakoniška, tačiau aiškia žinute žmonėms.

„Dramatiškos dienos Milane ir Italijoje. Tai – ne gripas. Nėra jokios terapijos, nėra vakcinos. Prašome #PasiliktiNamuose ir padėti išvengti viruso plitimo“, – rašo vyras.

Naujoji Alexsandro piešinių serija pavadinta #LikiteNamuose ir skatina kiekvieną būti sąmoningu ne tik savo, bet ir kitų labui, karantino laikotarpiu kiek įmanoma vengti išėjimo iš namų, tokiu būdu užkertant kelią virusui plisti toliau.

Piešinių serijos herojai: Karalienė Elžbieta II, Kate Middleton, princas Williamas, Meghan Markle, princas Harry, karalienė Letizia ir karalius Felipe VI, „Simpsonų“ ir „Šeimos bičo“ personažai.

Viename iš paveikslėlių daktaras Hibbertas stovi ligoninėje už senelio Simpsono lovos, o Bartas Simpsonas laiko kortelę, kurioje rašoma: „#LikiteNamuose. Apsaugokite senjorus. COVID-19“.

Kitame paveikslėlyje vaizduojama visa Simpsonų šeima su chirurginėmis kaukėmis. Houmeris Simpsonas laiko kortelę su užrašu: „#LikiteNamuose. Niekas neturi imuniteto koronavirusui“.

Menininkas tą patį padarė ir su Griffinų šeima iš „Šeimos bičo“, taip pat su karališkosios šeimos nariais, įskaitant karalienę, Meghan Markle ir princą Harry, princą Williamą su Kate Middleton ir ispanų karalius – Letizia ir Felipe VI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)