Knygoje improvizacijos meistrai Audrius Bružas, Martynas Nedzinskas, Balys Latėnas ir Kirilas Glušajevas pasakoja dar niekur negirdėtas istorijas apie vaikystę, studijų laikus, pirmąją pažintį su teatrine improvizacija ir kokia įvairiaspalvė buvo kelionė teatrinės improvizacijos profesionalumo link. Taip pat knygoje galima susipažinti su improvizacijos pradžiamoksliu, sužinoti, kaip galima pradėti mokytis improvizuoti, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Vienas žinomiausių Lietuvos aktorių, teatro „Kitas Kampas“ įkūrėjas A. Bružas knygą vadina autobiografine išpažintimi, nes joje atskleidžiamos jautrios aktorių istorijos ir išgyvenimai, kurių knygos herojai dar niekuomet niekam viešai nėra pasakoję. Taip pat knygoje pasakojama kokią įtaką teatras „Kitas Kampas“ ir improvizacinių įgūdžių formavimas padarė aktorių asmenybių formavimuisi ir kokią didelę įtaką improvizacija gali padaryti kiekvieno iš jūsų gyvenimui.

Knygoje sužinosite: kuris iš aktorių jau ketvirtoje klasėje debiutavo teatro legendos Eimunto Nekrošiaus spektaklyje, kuris improvizatorius negalėjo pakęsti laidos „Pagauk kampą“ ir kas gyveno hiphopo kultūros, repo muzikos ir grafičių piešimo apsuptyje, kuris iš aktorių įpusėjus studijoms vis dar nesuprato, ko mokosi ir kas yra etiudas? Šios ir kitos aktorių gyvenimo ir kūrybos istorijos bus atskleistos knygoje „Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai“ .

Pirmojo riboto tiražo knygą „Kitas kampas: istorijos ir žaidimai“ bus galima įsigyti „Vilniaus knygų mugės“ „ŽMONĖS Knygos“ stende, 5.A03, kur aktoriai su lankytojais bendraus:

- Vasario 21 d. 10-12 val.,
- Vasario 22 d. 13-16 val.
- Vasario 23 d. 10-11 ir 13-16 val.

Knyga „Kitas kampas: istorijos ir žaidimai“ knygynus visoje Lietuvoje pasieks kovo viduryje.

Išsamesnis pokalbis su A. Bružu ir M. Nedzinsku – laidoje „Delfi rytas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)