Talentingasis multiinstrumentalistas ir savito braižo kompozitorius atvyko į Vilnių kartu su savo kolegomis kontrabosininku Petteriu Eldhu ir būgnininku Peteriu Bruunu arba tiesiog trio „Beloved“. Kartu jie groja jau maždaug dešimtmetį ir scenoje Vilniuje atliko kūrinius iš įvairių savo kūrybos laikotarpių.

Festivalis „Vilnius Mama Jazz“ neapsiriboja koncertais: jo metu vyksta konferencija, diskusijos, susitikimai su menininkais, kino peržiūros. Naudojantis proga, kad šiais metais festivalis svečiuojasi ŠMC, kartu pristatoma ir paroda „JCDecaux premija: ne dėl to, kad kas prašė“. Ten atidaryta Mato Janušonio darbų ekspozicija „Aidas“ – garso ir vaizdo suartėjimo taškas, akustinio fenomeno įkvėpta vizualinių kompozicijų serija.

Atidarymo vakarą po koncerto festivalio lankytojai taip pat gali pamatyti ir „Emmy“, „Grammy“ ir Rašytojų gildijos apdovanojimų nominanto Johno Scheinfeldo režisuotą dokumentinį filmaą „Chasing trane: the John Coltrane“ (2017, JAV).

Festivalis „Vilnius Mama Jazz“ vyks iki lapkričio 17 dienos. Detalią programą ir daugiau informacijos rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)