Berlyno kino festivalyje pristatytas, Tribekos kino festivalyje triumfavęs ir Europos kino apdovanojimams nominuotas filmas pasakoja istoriją apie nerangų vienišių Fusį. Filmas DELFI TV platformoje bus pasiekiamas iki spalio 24 dienos.

Fusis gyvena su mama, o kartkartėmis užsuka į draugelio Rolfo garažą: čia jie rekonstruoja Antrojo pasaulinio karo mūšių modelius, prie kurių šiukštu neleidžia prisiliesti kitiems. Kai pabosta mūšiai, jiedu parūko žolės ir dalijasi patarimais apie merginas ir ekstrasensus. Žaislų parduotuvėje Fusis perka galingus džipus ir vaikams godžiai stebint važinėjasi jais kieme. Fusiui 43-eji. Gimtadienio proga iš mamos meilužio dovanų jis gauna linijinių šokių pamokas. Į per ilgus metus užsiaugintą kiautą ima baksnoti žavi gėlininkė Sjofn.

Po šio filmo kitą savaitę DELFI TV rodys Joachimo Triero šeimyninę dramą „Garsiau už bombas“, o nuo spalio 31 d. bus galima žiūrėti paskutinį festivalio „Scanorama“ laukimui skirtą seansą, Peterio Schønau Fogo filmą „Tu išnyksti“.

Šiemet Europos šalių kino forumas „Scanorama“ vyks lapkričio 7–24 dienomis, Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją