Šis koncertas buvo jo pasaulinio turo „Unlimited Live“, skirto jo „crossover“ muzikos 10 metų jubiliejui pažymėti, dalis. Prie šventinio pasirodymo komanda dirbo ilgiau nei metus. Naudodamas pažangiausias Holivudo technologijas ir kompiuterinių žaidimų sprendimus, menininkas sujungė gyvus ir animacinius vaizdus ir taip sukūrė įspūdingą foną savo muzikai. „Unlimited Live“ koncertuose atlikėjas klausytojus nukelia į kitus pasaulius, nesvarbu, ar tai gili žydra jūra, mėnulis, o gal futuristinio didmiesčio vizija ir automobilių lenktynės.

D. Garrettas garbinamas dėl keleto dalykų: kad sukūrė modernios „crossover“ muzikos madą ir dėl išskirtinio virtuoziško grojimo stiliaus. Jis geba vienodai gerai atlikti sudėtingiausias klasikos kompozicijas kartu su geriausiais pasaulio dirigentais bei orkestrais ir stadionus renkančius roko hitus.

Trečią kartą Lietuvoje viešėjęs atlikėjas šįkart į sostinę atvyko ne vienas – jį atlydėjo mama, buvusi garsi balerina Dove Garrett.

„Džiaugiuosi, kad šį kartą gastrolių grafikas susidėliojo taip, jog į Vilnių galėjome atskristi anksčiau ir turėsime nemažai laiko pasižvalgyti po miestą. Praėjusį kartą jūsų sostinę mačiau daugiausiai per viešbučio ir automobilio langą, šį kartą tikiuosi su miestu susipažinti iš arčiau, vaikščiodamas siauromis rudenėjančio senamiesčio gatvelėmis. Be to, šį kartą esu ne vienas – su mama, o ji mėgsta pažinti naujas vietas. Tad apsivilksime šiltus paltus ir šiandien eisime pakvėpuoti grynu oru“, – artėjant koncertui kalbėjo D. Garrettas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)