P. Domingo, kuris laikomas vienu iš geriausių visų laikų operos solistų, kišo rankas vienai moteriai po sijonu, o kitą yra bučiavęs į lūpas be josios sutikimo.

„Verslo pietūs – nieko keisto. Keista, kai kas nors per verslo pietus bando paimti už rankos, uždeda ranką ant kelio. Tai yra keista. Jis visada stengiasi liesti ir lenda bučiuotis“, – teigia viena iš kaltinančiųjų.

Visos moterys prisipažino, kad nederamas P. Domingo elgesys turėjo neigiamos įtakos jų karjerai. Galiausiai jos pradėjo vengti garsiojo dainininko, kuris visame pasaulyje per savo karjerą surengė per 4 tūkst. koncertų.

Viena dainininkė, kuriai tada buvo 27 metai, prisipažino jautusi paniką, buvo apėmęs jausmas tarsi atsidūrė aklavietėje.

„Buvau labai įbauginta, maniau, kad, pasakiusi jam ne, atstumsiu patį Dievą. Kaip galėjau pasakyti ne Dievui?“, – pasakoja moteris apie tuos laikus, kai P. Domingo jai nuolat skambino ir siekė jos dėmesio.

Galiausiam moteris, nors ir nedrąsiai, prisipažino: „Jeigu būčiau pasipriešinusi, karjeros operoje padariusi nebūčiau. Jis mane pasiėmė savo BMW, įlipau į jo mašiną. Jis atrodė labai laimingas. Palietė mano kelį“, – pasakoja nukentėjusioji. Esą, P. Domingo ją nusivežė į savo butą, kur jau laukė šampanas.

„Mes sėdėjome ant sofos. Vieną akimirką jis pradėjo mane bučiuoti“, – prisimena nukentėjusioji. Toliau veiksmas persikėlė į miegamąjį, kur operos solistas moterį pradėjo nurenginėti, tada nusirengė ir pats. Moteris teigia, kad jie užsiėmė petingu.

Kita nukentėjusioji sakė, kad su dainininku du kartus užsiėmė seksu – vieną kartą viešbutyje „Biltmore“ Los Andžele. Ji prisimena, kad išeidamas į repeticiją jis paliko 10 dolerių ant komodos ir pasakė: „Nenoriu, kad jaustumeisi kaip prostitutė, bet ir nenoriu, kad turėtum mokėti už automobilio stovėjimą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)