Į trečiąjį „Vasaros kino“ renginį būrys vilniečių rinkosi nešini pledais, užkandžiais, kartu su augintiniais. Jaukią vakaro atmosferą pievoje kūrė sėdmaišių zona, užkandžių bei gėrimų baras, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Vakaro metu buvo parodyti du šių metų festivalyje „Kino pavasaris“ puikia žiūrovų įvertinti filmai: gyvenimiška komedija apie poros santykius iš Argentinos „Netikėta meilė“, bei „Auksinę palmės šakelę“ laimėjęs pasakojimas apie neeilinę šeimą „Vagiliautojai“.

„Esu įsitikinęs, jog geras kinas daro mus geresniais, todėl noriu padėkoti visiems, festivaliui skyrusiems 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio, rėmėjams ir draugams, dėl jūsų mes galime dovanoti miestui šventę“ gausiai susirinkusia minia džiaugėsi „Kino pavasario“ vykdantysis direktorius Algirdas Ramaška.

Prieš tai vykęs seansas ant Tauro kalno taip pat sulaukė nemažai žiūrovų – 2,5 tūkst., renginių ciklas buvo pradėtas birželio mėnesį jaukia pievele virtusioje Islandijos gatvėje, renginio „Ačiū tau, Islandija“ metu.

Visą vasarą viešose, kinui neįprastose Vilniaus erdvėse, bus organizuojami nemokami, populiariausių festivalio filmų lauko seansai. Tai „Kino pavasario“ dovana vilniečiams artėjančio 25-ių metų jubiliejaus proga. Seansai išlieka netikėti, daugiau apie juos sužinoti galite feisbuko ir instagramo paskyrose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją