Operos solistė Asmik Grigorian jau daug metų žinoma muzikos mylėtojams ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Šie metai jai – itin sėkmingi. Už Salomėjos vaidmenį Zalcburgo festivalyje ji šiemet buvo paskelbta geriausia operos soliste pasaulyje. Operos „Salomėja“ įrašas DVD formatu šią savaitę britų leidinyje „The Times“ buvo paskelbtas savaitės vaizdo įrašu. Tarptautinė žiniasklaida dainininkei iki šiol žarsto pagyras, tad, nenuostabu, kad dėl galimybės turėti Asmik Grigorian scenoje dabar varžosi svarbiausi pasaulio teatrai, o jos vardas garantuoja pilnas žiūrovų sales. Taip ir šįkart – visi bilietai į Asmik Grigorian koncertą buvo iš anksto išpirkti.

Koncerto „Opera po žvaigždėmis“ programoje skambėjo Antonino Dvoržako, Piotro Čaikovskio, Džiakomo Pučinio kūriniai.

Kiekvieną A. Grigorian pasirodymą scenoje lydėjo audringos ovacijos, o pasibaigus oficialiajai programai atlikėjo grįžo dar dviems bisams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)