Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną, Vilniaus geležinkelio stotyje ir jos prieigose įrengtose erdvėse bus siekiama rekordo, o po jo lauks susitikimai su mėgstamais rašytojais, rašančiais apie Vilnių – Dariumi Pocevičiumi, Sonata Šulce, Mariumi Marcinkevičiumi, savo kūrybą skaitys jaunoji poetų ir rašytojų karta – Lina Buividavičiūtė, Greta Ambrazaitė, Marijus Povilas Martynenko, Mantas Balakauskas, Jurga Tumasonytė, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Debiutuojančios rašytojos Lauros Švedaitės knygos Laiškai hipokampui“ trumpuosius, kultūrinių nuorodų, humoro, ironijos prisodrintus tekstus laiškus iš popieriaus išgyvendins džiazo atlikėja, kompozitorė, pianistė Ieva Baranauskaitė.

Vaikai kviečiami į kūrybines paršelių ir karvių gaminimo dirbtuves su gražiausios knygos vaikams Sivužas“ iliustratore Lina Dūdaite, o aktorė Daiva Rudytė paskaitys keletą naujų istorijų apie Paršelio ir karvės Adelaidos nuotykius.

Organizatoriai kviečia draugų kompanijas, mokymo įstaigas, organizacijas burtis ir su knyga atkeliauti į knygų mylėtojų šventę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją