Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad dirigentas visus stebina neišsenkančia asmenybės jėga, sumanumu ir atsidavimu kilniam muziko pašaukimui.

„Ačiū Jums už didelius ir reikšmingus darbus“, – teikdama Garbės dirigento apdovanojimą, jubiliatui tarė Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovė Laima Vilimienė.

S. Domarkui buvo iškilmingai perduoti LR Ministro pirmininko Sauliaus Skvernelio, kultūros ministro Mindaugo Kvietkausko, Plungės ir Klaipėdos miesto merų sveikinimai. Linkėdamas puikios sveikatos ir nerimstančios sielos, Maestro sveikino ir Kauno valstybinio muzikinio teatro vyriausiasis dirigentas Jonas Janulevičius.

S. Domarkas dėkojo ir „Operetės šventės“ klausytojams, ir visiems savo kūrybiniams pakeleiviams bei gerbėjams. „Būkite sveiki ir laimingi. Visada išlikite Muzikinio teatro draugais“, – linkėjo jubiliejų švenčiantis Maestro.

„Operetės šventėje“ dainavo Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistai ir kviestiniai atlikėjai: Aurelija Dovydaitienė, Jadvyga Grikšienė, Beata Ignatavičiūtė, Rasa Ulteravičiūtė–Kazlauskienė, Valdas Kazlauskas, Artūras Kozlovskis, Dalia Kužmarskytė, Kęstutis Nevulis, Deividas Norvilas, Virginijus Pupšys, Aurimas Raulinavičius, Stanislovas Rezgevičius, Mindaugas Rojus, Rosana Štemanetian, Viačeslavas Tarasovas, Vilius Trakys, Raminta Vaicekauskaitė, Vytautas Virganavičius, Steponas Zonys. Klausytojai išgirdo Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro chorą, šoko Klaipėdos valstybinio muzikinio baletas, grojo Klaipėdos valstybinio muzikinio simfoninis orkestras. Prie dirigento pulto stojo pats jubiliatas.

Dirigentas S. Domarkas akcentavo, kad Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras „galingas ir gali labai daug“. To paties linkime ir Maestro!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją