Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad vienintelis „Celtic Woman“ pasirodymas mūsų šalyje įvyks spalio 30 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje. Grupė „Celtic Woman“ gastrolėse pristatys naują albumą „Ancient Land“ ir populiariausias visų laikų keltų dainas.

2005 m. karjerą pradėjusioje grupėje „Celtic Woman“ muzikuoja keturios jaunos airės: angeliškų balsų dainininkės Mairéad Carlin, Éabha McMahon, neseniai į kolektyvą įsiliejusi vokalistė Megan Walsh ir smuiko virtuozė Tara McNeill.

Koncertuose grupei talkina didelis muzikantų ir šokėjų ansamblis, dėl kurių „Celtic Woman“ pasirodymai garsėja visame pasaulyje. Praėjusių metų pabaigoje pasaulines gastroles „Ancient Land Tour“ pradėjęs kvartetas pristato naują albumą „Ancient Land“. Tai naujausias kolektyvo studijinis darbas nuo 2016 m. pasirodžiusio ir „Grammy“ apdovanojimui pristatyto albumo „Destiny“.

„Celtic Woman“ garsėja ne tik muzikos įrašais, bet ir įspūdingais koncertais. Pasaulinės klasės kolektyvas dalinasi Airijos muzikos turtais ir kultūriniu paveldu. Ši grupė pasaulinę muzikos sceną atvėrė daugybei talentingų airių dainininkų ir muzikantų.

Visuose žemynuose koncertuojančios grupės „Celtic Woman“ pasirodymuose apsilankė daugiau nei 4 mln. žiūrovų. Ypač didelės sėkmės grupė sulaukė JAV. Visų amžiaus grupių žiūrovus žavintys „Celtic Woman“ rengiami šou garsėja ne tik muzikiniais pasirodymais, bet ir specialiai kuriamais vaizdais, rodomais didžiuliuose ekranuose.

Naujasis „Celtic Woman“ muzikos įrašas „Ancient Land“ yra jau tryliktasis grupės studijinis albumas, pernai įrašytas Londono įrašų studijoje „Real World Studios“. Albume airių muzikos gerbėjai išgirs naujas originalias kompozicijas „Follow Me“, „Be Still“ ir „Love & Honour“, tradicines airių dainas „Sive“, „Mná Na hÉireann (Women Of Ireland)“ ir „Moorlough Shore“ bei naujai skambančias šiuolaikines dainas „Long Journey Home“, „Going Home“ ir „Homeland“.

Naujasis albumas tęsia grupės muzikinę kelionę, padedančią pažinti ilgus šimtmečius puoselėtas Airijos muzikos tradicijas: per dainas pasakoti istorijas apie žemę, meilę ir šokį. Norint kuo plačiau pristatyti naują albumą, buvo sukurta visiškai nauja koncertinė programa ir šou, kuris šiemet pagaliau bus pristatytas ir Lietuvos publikai. Airiškos muzikos koncerte „Celtic Woman“ atliks kūrinius iš naujo albumo „Amcient Land“, nesenstančią Airijos muzikos klasiką ir naujas žinomų dainų versijas.

Praėjus 14 metų nuo debiuto „Celtic Woman“ yra viena iš daugiausiai įrašų pardavusių moterų grupių. Kolektyvo albumus visame pasaulyje įsigijo daugiau nei dešimt milijonų muzikos mylėtojų. Įtakingas muzikos žurnalas „Billboard“ šešis kartus „Celtic Woman“ skyrė prestižinį įvertinimą „World Music Artist Of The Year“. Devyniose šalyse grupės įrašai yra parduoti platininiais tiražais.

Ištraukos iš „Celtic Woman“ koncertų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją