Festivalyje taip pat apdovanota spektaklio „Terapijos“ kūrybinė grupė už humanistinės terapijos plėtotę (O. Koršunovo /Vilniaus miesto teatras). Taip pat įvertintas režisierius Gildas Aleksa už eksperimentinį erdvių įsisavinimą Teatrono spektaklyje „Otelas“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Festivalio žiuri sudarė Vytauto Didžiojo universiteto menų fakulteto teatrologai: Vitalija Truskauskaitė, Jurgita Staniškytė, Rūta Mažeikienė, Miglė Munderzbakaitė ir Edgaras Klivis. Žiuri sprendimu – geriausias šio festivalio spektaklis Nacionalinio Kauno dramos teatro spektaklis „Getas“ (režisierius Gintaras Varnas).

Labiausiai patikusius vaidmenis vertino ir žiūrovai. Žiūrovų sprendimu už geriausią vyro vaidmenį apdovanotas aktorius Albinas Kėleris (Juozo Miltinio dramos teatro spektaklis „Teatralas“). Žiūrovai taip pat rinko ir geriausią spektaklį. Šiemet laimėtoju pripažintas Lietuvos nacionalinio dramos teatro spektaklis „Tartiufas“ (režisierius Oskaras Koršunovas).
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją