Čia ne tik rodomi įdomiausi Europos spektakliai, bet ir vyksta daugybė susitikimų, diskusijų, seminarų. Šiemet R.Tuminas pakviestas dalyvauti žymiausių Europos režisierių apvaliajame stale.

"Baltijos namų" bendraamžis Vilniaus mažasis teatras, šiemet taip pat minintis 15 metų sukaktį, yra nuolatinis festivalio svečias. Kaip rašoma renginio programoje, "nuostabia dovana jubiliejaus proga tapo atnaujintas vienas geriausių festivalio spektaklių, 1995 metais įvertintas pagrindiniu prizu - režisieriaus R.Tumino "Nusišypsok mums, Viešpatie".

Naują gyvenimą naujoje scenoje Vilniuje pradedantį spektaklį, kuriame vaidina Sigitas Račkys, Gediminas Girdvainis, Vytautas Grigolis, Vytautas Šapranauskas, Andrius Žebrauskas ir kiti, Vilniaus mažojo teatro žiūrovai sostinėje galės išvysti teatro atidarymo programoje, lapkričio 20 ir 21 dienomis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją