Pasak "Tyto alba" direktorės Lolitos Varanavičienės, teatro ir leidyklos veiklos sezonai sutampa, o ir "kultūros produktų" vartotojai - tie patys žmonės, todėl tai yra viena iš daugelio priežasčių sujungti abiejų kultūros institucijų pajėgas.

"Siemens" arena mūsų pristatymams dar šiek tiek per didelė, o kitos patalpos - jau kiek per mažos, tad manome, kad ypatingą kultūrinę aurą turintis Vilniaus mažasis teatras idealiai tinka mūsų renginiams", - sakė L. Varanavičienė.

Puikiai įrengtame Vilniaus mažajame teatre Gedimino prospekte, kuris oficialiai atidaromas lapkričio 11 dieną, iki Naujųjų metų "Tyto alba" planuoja surengti tris savo knygų pristatymus. Spalio 17 dieną religijotyrininkas, eseistas Gintaras Beresnevičius pristatys savo pirmąjį romaną "Paruzija", lapkričio 28 dieną žurnalistė Laima Lavaste - "Juokingą knygą apie Suomiją ir suomius", o prieš pat Kalėdas, gruodžio 19 dieną, rašytoja ir dailininkė Jurga Ivanauskaitė pristatys naują romaną "Miegančių drugelių tvirtovė" bei tapybos aplanką "Angelariumas".

Koncertą"Didysis Erlickas mažajame teatre" žada surengti ir literatūros klasikas Juozas Erlickas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją