Specialiai pristatymo koncertams ruošiamoje programoje gros visas būrys prie šio albumo dirbusių muzikantų: Andrius Kaniava (gitara, fortepijonas, vokalas), Aleksander Ten (gitara, mandolina, bandža), Nerijus Bakula (akordeonas), Sigitas Mickis (fortepijonas), Žydrūnas Mockūnas (perkusija, mušamieji), Ignas Juzokas (kontrabosas).

Tai, kas laukia koncertuose, žino vienas Andrius. Tai, ką išvys žiūrovai, kol kas niekam viešai nesakoma. Tai, ko reikia laukti koncertuose, sužinosite tik apsilankę juose. O pats A. Kaniava apie naująjį albumą sako taip: „Pasijuskite senų laikų restorane, alsuojančiame madinga prabanga ir virtuvės kvapais, tikrai puikioje vietoje, kur mūsų amžininkas galėdavo atšokti vestuves, gedulingai pavakarieniauti, esant gerai nuotaikai – pavakaroti su draugais, o užplūdus blogai – duoti kam nors į snukį. Ir rūkyti. Išgirskite muziką, kurios reikėdavo ieškoti. Grįžkite į laiką, kai muzika buvo paslaptis, o vinilo plokštelėse ir magnetofonų juostose skambantys atlikėjai buvo tolimi, paslaptingi, neapčiuopiami ir nepasiekiami. Ir, prieš pareikšdami savo nuomonę apie tai, ką išgirdote, suskaičiuokite iki dešimt“.

Susitikimai „Laive-restorane“ vyks lapkričio 19 dieną Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje, lapkričio 27 dieną Panevėžio muzikiniame teatre, gruodžio 21 d. Šiaulių „Saulės“ koncertų salėje, gruodžio 26 dieną VDU didžiojoje salėje, Kaune, gruodžio 27 dieną Marijampolės kultūros centre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją