Apibūdinti dainininkę J. Šeduikytę geriausiai tiktų šie žodžiai: talentinga, kūrybinga, populiari, nuolat kupina naujų idėjų, mokanti kiekvieną gerbėją užburti savo atliekamos muzikos garsais. Tokia Jurga žada būti ir per Kairėnų vasaros festivalio koncertą.

Jos kūryba tapo šviesesnė, įgijo naujų atspalvių, o dainose skamba daugiau optimizmo. Per pastaruosius metus pakito ne tik dainininkės muzika, bet ir jos pačios stilius.

Pasauline tendencija vis dažniau tampa atlikėjų solo performansai, kai scenoje jie pasirodo visiškai vieni. Tokius koncertus jau pamėgę tokios garsenybės kaip Ed Sheeran, James Bay, „Passenger“. Jurga neatsilieka ir festivalio koncerte muzikos mylėtojams taip pat surengs melodingą solo pasirodymą: dainuos ir gros viena.

Programoje skambės hitais tapusios atlikėjos dainos, naujausi kūriniai iš pernai rudenį gastrolėse po Lietuvą pristatyto muzikinio albumo „Giliai vandeny“, kuris savotiškai yra panašus į dainininkės prieš dešimtmetį pristatytą pirmąjį albumą „Aukso pieva“. Jurgai visada buvo svarbūs jausmai, nuoširdumas, natūralumas, kokybiškas vokalas, todėl ir šiame vasaros koncerte atlikėja savo gerbėjams atiduos visą save ir parodys ką sugeba geriausio.

Aktorės duoną kine ir teatre išbandžiusi J. Šeduikytė yra mylima ir vertinama ne tik šalies populiariosios muzikos klausytojų: prieš aštuonerius metus Jurga sulaukė pripažinimo Miunchene vykusiuose „MTV Europe Music Awards 2007“ apdovanojimuose ir iš amerikiečių popmuzikos dievuko Justino Timberlake‘o rankų atsiėmė MTV apdovanojimą „Best Baltic Act“ nominacijoje.

Ketvirtasis Kairėnų vasaros festivalis prasidėjo birželio 12 dieną. Koncertai vyksta Vilniaus universiteto Botanikos sode.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)