Meno kūriniai buvo pristatyti dar įrenginėjamuose apartamentuose „Senamiesčio terasos“. Parodą surengė „The Rooster Gallery“ ir nekilnojamo turto bendrovė „Baltic Sotheby`s International Realty“.

Renginio atstovė Jurgita Juospaitytė-Bitinienė sakė, kad kiekvienas menininkas savo darbuose savaip kuria „Tą vietą“: „Menininkai kūrinius dėlioja iš aplinkos detalių, savo sapnų ir įsivaizduodami įvairias situacijas, susijusias su šia vieta“, – teigė ji.

Menininkai yra pasižymėję tiek Lietuvos, tiek pasaulinėje meno scenoje, laimėję ne vieną tarptautinį konkursą ir dalyvavę svarbiose grupinėse parodose Lietuvoje ir užsienyje. „Ta vietą“ kūrusių menininkų darbų yra įsigiję Lietuvos ir užsienio meno kolekcionieriai“, – kalbėjo J. Juospaitytė-Bitinienė.

Paroda "Ta vieta"

Jaunuosius menininkus vienija intelektuali, netiesmuka prieiga prie savųjų tyrinėjimo objektų. Nenutoldami nuo tradicinių tapybos plastikos, žanrų, formatų, kiekvienas jų savaip konstruoja tą vietą. Ją kuria iš supančios tikrovės gabaliukų, kultūrinių citatų, smulkmenų, praeities, dabarties, savo fantazijų ir sapnų.

Paroda "Ta vieta"
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)