Šis pasirodymas tapo išbandymu vienam iš „Hanzos dienų“ vedėjų – Rokui Bernatoniui, kuris skrido kartu su lakūnais. Po skrydžio iškart į sceną užlipęs vaikinas patikino, kad jis viską girdėjo, ką koncerto vedėja Ugnė Galadauskaitė kalbėjo apie jį: „Tad kitą kartą kai skris lėktuvas, žinokit, jog lakūnai jus girdi.“

Kaip jautėsi Rokas lėktuvo kabinoje? Visa tai renginio svečiai pamatė iškart po skrydžio scenos ekranuose. Vaizdo reportažą Rokas pradėjo prisistatymu ir pristatė pagrindinį savo tikslą – kiek įmanoma ilgiau nerodyti jokių emocijų ir išbūti ramiai.

Į lėktuvą įlipęs Rokas atrodė ramus, tačiau atidžiau patyrinėjęs visus įrengimus, jis šiek tiek išsigando. „O kam yra šitie? – rodydamas į pėdų diržus klausė šventės vedėjas. – Ar aš mirsiu?“ Pradžia atrodė nebaisi ir Rokas išliko ramus, kiek galėjo, tačiau pakilus į dangų lakūnas trumpam išjungė variklį. Kaip į tai sureagavo Rokas? Ir kaip tęsėsi jo skrydis? Žiūrėkite čia:

Šįvakar koncerte pasirodė žinomiausi šalies atlikėjai: latvė Samanta Tina, Rūta Ščiogolevaitė, Linas Adomaitis, Rosita Čivilytė, Kotryna Juodzevičiūtė, Sasha Song, Agnė Juškėnaitė, Dainius Griesius, Jurgis Brūzga, Vytenis Kaluškevičius. Taip pat prieš koncertą miestiečius džiugino Kauno aeroklubo akrobatinis lėktuvų pasirodymas. Kitose šventės programose pasirodė tokios grupės kaip „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, „Freaks on Floor“, „Subtilu Z“, taip pat svečiai iš užsienio – kultinė senovinės muzikos grupė iš Baltarusijos „Stary Olsa“ bei tarptautinis džiazo kvartetas „RJQ“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)