Pirmojo Lietuvos radijo pranešėjo ir programų vedėjo Petro Babicko premijos laureatą renka žurnalistų sąjungos Kauno skyriaus valdyba. Jos pirmininkas Vidas Mačiulis, sako, abejonių, ar LRT laidų vedėja B. Lukošiūtė verta premijos, nekilo – su jos vesta laida „Labanakt, vaikučiai“ užaugo ne viena karta, o „Tetos Betos viktorina“ prie radijo imtuvų suburia visą šeimą.

Su mažaisiais žiūrovais B. Lukošiūtė dabar sveikinasi LRT KULTŪROS kanale.

„Bernadeta ir tik ji šį kartą turėjo būti, ir yra, juo labiau, kai Lietuvos radijo 90-metis, juo labiau, kai Lietuvos žurnalistų sąjunga buvo būtent įkurta čia Kaune“, – tvirtino Žurnalistų sąjungos Kauno skyriaus valdybos pirmininkas Vidas Mačiulis.

47 metus LRT dirbanti B. Lukošiūtė sako, premijų nėra išlepinta, todėl labai smagu, kad įvertintas jos darbas.

„Radijas yra mano meilė. Taip susiklostė, kad televizijos darbas susijęs su vaikų laidom, o radijas man suteikia galimybę, kitokių darbų galimybę“, – apie darbą kalbėjo mylima laidų vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)