„3P SHOW“ - tai retro-pop, hip-hop, top-shop, tiesiog šok pasaka apie tris brolius Paršus: Petrą, Alfonsą ir Joną. Ir apie pinigus. Ir mafiją. Ir sąžinę. Dar apie moteris… Tai šiuolaikinė pasakos „Trys paršiukai“ interpretacija suaugusiems“, - šypteli režisierė Agnė Sunklodaitė.

Pirmoji būsimo serialo serija – daina „Ką tu dirbi“. Šį linksmą kūrinį jau spėjo pamėgti Lietuvos radijo stočių klausytojai, tačiau retas žino, kad tai yra būsimo teatralizuoto koncerto „3P SHOW“ dalis. Šiuo metu teatralizuotas koncertas yra intensyviai repetuojamas, o jį žiūrovai galės išvysti birželio 9-ąją Vilniaus klube „Artistai“.

Patys „Labaiteatro“ kūrėjai sako, kad teatralizuoto koncerto istorija bus perkelta į serialą. „Tikime, kad serialas taps puikiu akstinu „3P SHOW“ išvysti ir scenoje gyvai“, - teigia aktorė ir režisierė A. Sunklodaitė, vaidinanti Petro Paršo žmoną Dalią Paršę. Kūrybiniame procese dalyvauja ir aktorius Vytautas Rašimas, įkūnijantis visus brolius Paršus. Tiek seriale, tiek teatralizuotame koncerte bus galima išvysti ir jaunimo pamėgtą atlikėją Medoną - Donatą Medzevičių. Jis ne tik repuos, bet ir įkūnys gangsterio Stasio Vilko personažą. Pirmajame vaizdo klipe yra pristatomi pagrindiniai serialo personažai, supažindinama su jų gyvenimo tikslais ir didžiausiomis silpnybėmis. Kokios jos, sužinosite pažiūrėję pirmąjį „Laibaiteatro“ sukurtą vaizdo klipą.

„Planuojama sukurti 11 serialo dalių. Kiekviena jų bus tarsi ištrauka iš teatralizuoto koncerto, tačiau puikiai galės „gyvuoti“ ir kaip savarankiškas kūrinys“, - sako muzikos autorius kompozitorius Deividas Gnedinas. Tikimasi iki Naujųjų metų nufilmuoti visas serialo serijas. Nekantraujantys greičiau susipažinti su 3 Paršų gimine, kviečiami į teatralizuotą koncertą, įvyksiantį birželio 9 dieną klube „Artistai“.

„Labaiteatras“ įkurtas 2014 metais aktorės ir režisierės Agnės Sunklodaitės ir kompozitoriaus Deivido Gnedino iniciatyva. Teatro žiūrovas – visa šeima. Per trumpą teatro istoriją jau yra pastatyti 5 spektakliai vaikams ir 3 suaugusiems. Spektaklius jau pamėgo ne tik Lietuvos teatro mylėtojai, bet ir žiūrovai Italijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Anglijoje, Airijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)