Vienas žinomiausių atlikėjo kūrinių, grupės „The Pixies‘‘ dainos „Where is my mind“ aranžuotė yra ne tik vienas populiariausių tarp klausytojų, bet ir ne kartą naudotas filmų ir serialų garso takeliuose.

Jį galime išgirsti naujame filmo „Man up“ (2015, Rež. Ben Palmer), filmo „It‘s kind of a funny story“ (2010, A. Boden, R.Fleck), amerikieškų serialų Mr. Robot ir Leftovers garso takeliuose.

Ne kiekvieno atlikėjo muzika būtų tinkama įgarsinti tokių mados grandų, kaip Lanvin, Valentino, Chanel naujų kolekcijų pristatymus. Maxence Cyrin muzika iš tiesų tampa lygiaverte mados pasirodymo dalimi ir praturtina visą šou reginį unikaliais, specialiai sukurtais ar pritaikytais muzikiniais kūriniais.

Pažiūrėkite patys, kaip skambėjo M. Cyrin 2014 metais, Ermenegildo Zegna pavasario vasaros kolekcijos pristatyme:

O čia - dar 2010/11 metais Lanvin rudens/žiemos vyriškoje drabužių kolekcijoje skambėjęs garso takelis:

Pats už save kalba ir faktas, kad Maxence Cyrin muzika buvo pasirinkta įgarsinti ir tokią karališką lokaciją, kaip Versalio rūmus, tokių karališkų mados namų, kaip Chanel kolekcijos pristatyme, 2012 metų pavasarį.

Nuo vaikystės klasikinį fortepijoną studijavusiam prancūzui, vėliau tapusiam vienu iš eletroninės muzikos Prancūzijoje pradininku, nesvetima nei populiarioji, nei techno muzika, nei pats tikriausias rokas. Tikriausiai, būtent muzikanto repertuaro ir interesų įvairiapusiškumas, muzikinis išsilavinimas ir drąsus požiūris į muziką ir lemia jo sėkmę bei populiarumą mados pasaulio bei medijų sferų panaudojime.

Maxence Cyrin koncertas kovo 3 dieną, Kongresų rūmuose Vilniuje – neeilinis įvykis tiek mados mylėtojams, tiek tiesiog geros muzikos mėgėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją