„Šia paroda siekiame kelių dalykų. Pirmiausia, parodyti, kad lyg mados žurnalų nuotraukos iš tokios asmeninės šventės nebėra tik tolima svajonė. Viskas įmanoma čia, Lietuvoje“, - tikina A. Konderauskienė.

Pasak jos, atsiranda vis daugiau fotografų, renginių organizatorių, dizainerių, galinčių pasiūlyti aukščiausią paslaugų lygį – ne atsitiktinai parodos atidaryme buvo galima pamatyti ir paklausiausius vestuvių pasaulio profesionalus.

„Kitas mūsų noras – parodyti, kad nuotraukos gali užfiksuoti tai, kas ne visada pastebima akimis. Žvilgsnis, akimirkai šmėkštelėjusi emocija, jausmas. Net labai emociškai stipri akimirka gali būti užfiksuota neestetiškai, nuobodžiai, tačiau ir gražus, bet tuščias kadras „nekabina“, jeigu nėra kažko daugiau. Šis aukso vidurys buvo pagrindinis kriterijus renkantis darbus parodai“, - aiškino Audingas Konderauskas.

Parodos pavadinimas „Feel“ reiškia norą sujungti užfiksuotą akimirką ir emocijų gilumą – tai, ko autoriai ir siekia savo darbuose.

Parodoje dalyvavę kelių nuotraukų herojai patys papasakojo savo istorijas, kurias žvelgiant į fotografų darbus buvo galima nuspėti.

„Tiek parodos vieta, tiek parinkti darbai ir pagaliau bendra nuotaika diktavo norą sukurti atvirą, tačiau subtilią atmosferą. Tokią, kurioje ir nuotraukose užfiksuoti žmonės norėtų pasidalinti savo asmeninėmis istorijomis“, - pasakojo fotografas

Panašu, kad tokią nuotaiką sukurti pavyko. Talentingojo Justo Kulikausko violončelės muzika susiliejusi su čia pat čiurlenančiu upeliu užpildė modernia architektūra pasižymintį Pirklių klubo atriumą.

„Kiekvienam kuriančiam žmogui svarbus momentas, kai jų darbai „išeina“ į platesnį pasaulį. Šiandien džiaugiamės, kad mūsų darbus pamatys daugiau žmonių, nei tik mes ir mūsų nuotraukų herojai“, - džiaugėsi fotografų dueto dalis A. Konderauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)