Šis projektas orientuotas į visų sričių menininkus iki 30 m., turinčius (ar beįgyjančius) meninį išsilavinimą. Amžiaus riba pasirinkta sąmoningai. Siekiama pristatyti pačius jauniausius menininkus, kurie ką tik baigę ar šiuo metu mokosi paskutiniuosiuose aukštųjų mokyklų kursuose, bet nedrįsta pasirodyti viešai.

Projektas yra atrankinio pobūdžio paroda, kurioje skatinami dalyvauti jaunieji kūrėjai iš visos Lietuvos. Pateiktos paraiškos yra svarstomos kompetetingos komisijos, kuri, anoniminio reitingavimo principu, atrenka dešimties gabiausių ir individualiausių menininkų darbus į konkurso finalinę parodą, po kurios paaiškėja didžiojo ir dviejų paskatinamųjų prizų laimėtojai.

DELFI skaitytojai kviečiami balsuoti ir rinkti Publikos prizo laimėtoją, kuriam atiteks specialus DELFI prizas. Balsavimas vyksta iki lapkričio 26 dienos vakaro!

Geriausių darbų paroda vyks lapkričio 27 dieną Kūrybinių industrijų centre Pakrantė(Valakampiai, Vaidilutės g. 79, Vilnius).

Lapkričio 28 dieną, 11 valandą, rašytoja Kate Sutton kviečia kartu papusryčiauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)