„Pastaraisiais metais labai daug bendradarbiaujame su šia vieta. Čia yra mūsų kolektyvinio išgyvenimo „Kaligula “ namai, todėl labai džiugu, kad ši erdvė padės mums kartu prisiminti visus per pastarąjį penkmetį sukurtus darbus. Labai norisi kai kuriuos jų dar kartą parodyti bei ramia širdimi palikti tame pačiame „teatro muziejuje” istorijai ir judėti pirmyn. Ilgai planavome šią savo retrospektyvą todėl nors ir nesulaukus rėmimo šiam projektui, visviena jį rengiame savo pajėgomis. Su nekantrumu laukiame visų „No Fest” vakarų ir ištikimiausių savo žiūrovų.”- sakė režisierius Vidas Bareikis.

„No Fest“ metu žiūrovai turės progą gyvai pamatyti pirmąjį ir naujausią teatro judėjimo darbus, o specialių video peržiūrų metu susipažinti su visais, jau neberodomais – „No Theatre" darbais. Iš viso įvyks šeši susitikimai, kurių metu bus ne tik peržiūrimi darbai, bet ir vyks susitikimai su aktoriais. Taip pat atvykusieji galės iš arčiau pamatyti jau neberodomų spektaklių scenografiją bei kostiumus.

Pirmasis susitikimas su žiūrovais jau po savaitės – spalio 19 dieną spektaklyje „No concert”.

Per pirmąjį savo veiklos penkmetį teatro judėjimas “No theatre” apdovanotas eile prizų, tarp kurių keli aukščiausio Lietuvos teatro įvertinimo – „Auksinio sceno kryžiaus“ nominantai, Moldovoje vykusio jaunosios teatro režisūros forumo specialus žiuri prizas. Visą savo egzistavimo laiką režisieriaus Vido Bareikio vadovaujamas „No Theatre" pasižymėjo drąsa, inovatyvumu bei patiems kūrėjams svarbiomis temomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją