Scenoje su jaunaisiais talentais pasirodys dainininkė Neda Malūnavičiūtė ir Kauno šokio teatras „Aura“, vedėjas – Darius Užkuraitis. Įėjimas – laisvas. Televizijos žiūrovai galės koncertą stebėti tiesiogiai per kanalą „LRT Kultūra“. Renginį miestui dovanoja asociacija „AGATA“.

„Kviečiame visus nepraleisti, ko gero, paskutinės progos šiais metais pasimėgauti lauko koncertu ir sekmadienio popietę užsukti gražų bei išpuoselėtą Prezidentūros kiemelį. Mes labai atkakliai kvietėme į koncertą ir Bobų vasarą. Atrodo, mums pavyko“, – šypsojosi „AGATA“ direktorė Agnė Masalskytė.

„AGATA“ jau aštuonerius metus rengia išskirtines Lietuvoje „Langų“ muzikos studijas, kurių baigiamuoju akordu tampa koncertas Prezidentūros kieme. „Tai nuostabi proga jauniems žmonėms pademonstruoti savo muzikinį talentą didelėje scenoje, profesionaliai surengtame koncerte“, – sako „AGATA Langai“ studijų vadovas A.Mikalkėnas.

Jaunieji muzikantai ypač džiaugiasi ir galimybe pagroti drauge su pripažinimą jau pelniusiais vyresniais kolegomis. Neda Malūnavičiūtė – viena jų. Dainininkė pasakoja, kad visada susidomėjusi stebi jaunų žmonių muzikinę veiklą ir bando įžvelgti jos perspektyvas. „Groti su jaunais muzikantais yra ir šiek tiek savanaudiška. Tas jausmas, kai kažkam esi autoritetas, yra labai malonus“, – juokėsi Neda, paklausta, kokie motyvai ją paskatino dalyvauti koncerte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)