Sukviesti į tariamo menininko Hermeso Mansu skulptūros pristatymą, svečiai nustėro išvydę, kad atidengtos skulptūros vietoje slėpėsi aktoriai, pučiantys burbulus. Būtent tokią, flashmob, formą pasirinko režisierius Vilius Malinauskas, norėdamas pristatyti į Lietuvą atkeliaujantį unikalųjį „Gurmanų teatro” šou.

„Gurmanų teatras” – tai išskirtinė vakarienė, kurios metu kiekvienas svečias staiga tampa netikėto įvykio dalyviu. Tai tarptautinis projektas, apjungiantis aukštos klasės maisto degustaciją ir teatrinę pramogą. Estijoje pasisekimo jau sulaukęs projektas šį rudenį atvyks į Lietuvą, Latviją ir Suomiją ir pristatys šou „Kriminalinė vakarienė“.

Kiekvienoje šalyje „Gurmanų teatras“ pristatys kiek kitokį pasirodymą, o vakarienių meniu sudarys kiekvienos šalies žymiausi virtuvės meistrai. Lietuvoje įspūdingą vakaro meniu kurs virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas, o reginio gurmaniškumu rūpinsis režisierius Vilius Malinauskas. Projekte taip pat dalyvauja aktoriai Kristina Radziukynaite, Evaldas Jansas, Justas Valinskas, o scenografiją kuria Aigarsas Ozolinšas iš Latvijos.

Premjera – 2015 m. lapkričio 5 d., Menų fabrike „Loftas“.

Vakaro tyrimą bei žiūrovų meniu sudaro trijų patiekalų vakarienė, specialiai parinkti vynai ir kriminalinė istorija - spektaklis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją