Vasaros savaitgalį „LEMPAfest“ dalyvius jau antrus metus džiugins ką tik naujausią albumą pristačiusi grupė „Garbanotas Bosistas“. Šviežių ir netikėtų pojūčių klausytojams iš Jungtinės Karalystės parveš Judith Ude. Dūkti kvies energingieji „NUTEKI“ Baltarusijos, o akustinių garsų iš Latvijos atveš „MyRadiantU“. Išsiilgusiems jaukių akimirkų širdis sušildys grupės „Atika“ lyderis Darius Žvirblis su Kalnų ereliais. Ištvermingiausius šokti iki ryto ir saulę sutikti kartu kviečia „LEMPAfest“ vakarėlis su DJ.

Išskirtinį savaitgalį „LEMPAfest“ įjungsime visus 5 pojūčius - šiemet prisiliesime bei susipažintsime su dailės terapijos galia, keramikos subtilybėmis, fotografijos paslaptimis, Lindy Hop šokio žingsneliais, dainų kūrybos procesu, gospel muzikos žanro išskirtinumu, sveikos mitybos bei gyvensenos principais, Lietuvos pievų turtais – žolelėmis ir jų teikiama nauda žmogui, pasinaudoti galimybe sudalyvauti įvairaus plauko „pasidaryk pats“ (DIY) užsiėmimuose bei susiburti diskusijoms su kompetentingais pranešėjais aktualiomis socialinėmis bei gyvenimiškomis temomis. Šeštasis pojūtis – gera nuotaika ir energija – šviesiausiame ir blaiviausiame festivalyje dovanų!

„LEMPAfest“ iššūkis ištvermingiausiems ir aktyviausiesiems dalyviams: čiupti dviratį, „LEMPAfest“ draugus ir iš Vilniaus arba Kauno kartu atvykti į smagiausią savaitgalio nuotykį Aukštadvaryje. Dviračių fiesta ne tik pakeliui, bet ir festivalyje, kur bus galima išbandyti ypatingą sportą – dviračių polą (bike polo), sužinoti, kodėl frisbis laikomas šunų sportu ir išbandyti eibę sportinių veiklų: nuo mankštos smegenims – šachmatų; iki pašėlusių vandens ar alpinizmo atrakcijų. Beje, mažieji festivalio dalyviai galės pūsti didžiausius muilo burbulus, kartu su tėveliais dalyvauti estafetėse, o prieš miegą jų lauks speciali pasaka – spektaklis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)