Kultiniais tapusių filmų „Rembo“ ir „Rokis“ herojus prisipažįsta, kad tikroji jo meilė ir aistra yra ne vaidyba, bet tapymas. Tačiau savo laiku išsvajotu keliu jam sutrukdė keliauti finansai.

S. Stallone daile domėjosi nuo ankstyvos vaikystės. Ir, neslepia, jei tik būtų galėjęs, savo gyvenimą būtų paskyręs dailei, ne kinui. Pirmuosius savo paveikslus jaunystėje jis pasirašinėjo kaip Mike'as Stallone.

Didžiausias aktoriaus įkvėpimas yra jo paties istorija, kurią, pasak meno kritikų, jis meistriškai perkelia ant drobės.

Jo paveiksluose atsispindi kančia, nusivylimas ir viltis. „S. Stallonės paveikslai yra kaip ir jo filmai – ekspresyvūs, spalvingi ir abstraktūs“, –  kritikai.

„Yra viešas ir labai asmeniškas tavo paties veidas. Taip pat ir su menu. Tai emocijų koliažas. Viską perkėlęs ant drobės, pajuntu nuostabų jausmą“, – sakė S. Stallone. 

kai nevaidindavo vaiksmo filmuose, aktorius daug laiko praleido studijuodamas šiuolaikinį meną, gilindamasis į Pablo Picasso, Gerhardo Richterio, Anselmo Kieferio kūrybą.

Veiksmo filmų žvaigždė savo darbus yra eksponavęs Sankt Peterburgo, Ciuricho, Majamio muziejuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)