Štai ir šiemet trečiasis balandžio šeštadienis muzikos gurmanų bus sutiktas šventiškai: ypatingais leidiniais džiugins Brianas Eno, „Placebo“, „Sex Pistols“, „Glass Enimals“, „Ministry“ ir daugelis kitų, o „Metallica“ ir vėl perspjaus visus, oficialiai perleisdama savo kultinę „No Life ‘til Leather“ demo kasetę!

Labai džiugu, kad prie šio solidaus būrio prisijungia ir dvi gilias šaknis turinčios sunkiosios muzikos lietuviškos grupės, suvienijančios jėgas bendram proginiam leidiniui – tai „Dissimulation“ ir „Obtest“. Abi metalo grupės Record Store Day proga gerbėjams pristatys bendrą albumą „77“, išleistą vinilo ir kompaktinės plokštelės formatais. Be kita ko, tai yra ir pirmasis leidinys lietuviškos muzikos istorijoje, skirtas būtent šios melomanams išskirtinės dienos proga, atitinkantis visus griežtus standartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)