Kristian Benedikt siuntė linkėjimus iš Stokholmo: „Brangieji, su Kristaus Prisikėlimo švente! Tegu visa, kas geriausia, bus Jūsų gyvenime ir širdyje!”. Ir, tik jam būdingu šmaikštumu pridūrė, jog jau ryt keliaus smaugti Dezdemonos. Rafailo Karpio margučių karštinė tikrai nepalietė, bet macai ant jo šeimos stalo nugulė kaip ir kasmet. Edgaras Montvidas, ištrūkęs iš paskutinių „Verterio“ repeticijų Kongresų rūmuose, Velykas sutiko su šeima Kaune. Asmik Grigorian pasistengė suderinti spalvas ne tik dažant margučius...

Vilnius City Opera sveikina visus su Šv. Velykomis ir linki niekuomet nenustoti tikėti, kad pavasaris jau iš tiesų netoliese! O jei jis taip greitai neatkeliaus – užsukite pas mus balandžio 8, 10, 12 d. į paskutiniuosius „Verterio“ spektaklius Kongresų rūmuose.

Velykiniai „bohemiečiai“ – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)