Iki šiol improvizacijos teatro „Kitas Kampas“ trupė meistriškai kurdavo spektaklius, sudėliotus iš trumpų etiudų.

Šiandien teatro aktoriai yra pasirengę žaisdami šturmuoti aukščiausią improvizacijos žanro pakopą: per pusantros valandos sukurti vientiso siužeto spektaklį.

Tokią užduotį gali įgyvendinti tik nepaprastai aukšto meistriškumo lygio aktoriai: „Tai tarsi meteoras danguje, kuris nušvinta tik akimirką, ir išnyksta. Taip pat yra ir su improvizacija - ji suspindi publikos akivaizdoje, ir iškart užgęsta“, - toliau pasakoja A. Bružas.

Geriausia dalis - pagrindinius tokio spektaklio veikėjus, veiksmo vietą ir stilistiką lems traukiami burtai, aktorių išradingumas ir publikos pasiūlymai.

Improvizacijų spektaklis „DURYS“ - taip vadinsis nauja programa. Šis simbolinis pavadinimas užsimena apie tai, kad improvizacijos teatras „Kitas Kampas“ pereina į naują kūrybos etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją