Vaidas Baumila kartu su Audriumi Bružu dainavo „Kito Kampo“ improvizacijoms būdingą serenadą išrinktai žiūrovei, o kartu su Kirilu Glušajevu atliko improvizuotą ritmenbliuzo kūrinį. Salė juokėsi juoko ašaromis. Aistė Lasytė taip pat prisidėjo prie muzikinių improvizacijos teatro išstojimų savo talentu ir įspūdingu balsu.

Teatriniai aktorių pasirodymai taip pat buvo padiktuoti, kaip jau improvizacijos teatrui įprasta,publikos siūlomomis situacijomis ir žodžiais. Daugiausiai publika siūlėšių dienų aktualijoms būdingus raktinius žodžius: Sabonis, Somalis, ebola, Lietuvos bankas, euras ir pan.

Visa improvizacija buvo kuriama čia ir dabar. „Kitam Kampui“nereikia pjesių, kostiumų ar dekoracijų. Profesionalų pasirodymas buvo kupinas žaidimo, azarto, gerohumoro ir, svarbiausia, lengvumo.

Rytoj laukia antroji „Comedy Fest“ diena ir jos pagrindinė žvaigždė yra britų stand up comedy žanro maestro Beardyman. Jo muzikinis geros nuotaikos pasirodymas žada dar daugiau juoko bei profesionalų beatbox performansą.

Likusios festivalio dienos žada dar daugiau geros nuotaikos

„Beardyman patiks tiems, kam patinka Dub Fx, The Petebox, tačiau šio svečio pasirodymas bus pastiprintas ypatinga britiško humoro doze“, - sako festivalio organizatorius ir meno vadovas aktorius Audrius Bružas.

Sensacingo ir nenuspėjamo Beardyman stand up'ą pradės lietuviai freestyle čempionai „Jama&W“.

Festivalis tęsis tiek šeštadienį, tiek sekmadienį. Šeštadienio šou yra JAV kino ir komedijų žvaigždės Godfrey rankose. Jis kartu su Benu Stileriu vaidino kultinėje komedijoje „Zoolanderis“ bei dar daugelyje kitų kino, TV ir muzikos projektų.

Jo pasirodymą pradės lietuvių kylanti kontraversiška humoro žvaigždė Olegas Surajevas. „Olegas yra ikona. Jis yra bebaimis, drąsus ir nenuspėjamas“, - sako A. Bružas.

Sekmadienį festivalį uždarys klounada išNiujorko visai šeimai „Aga Boom“. Viena užsienio žurnalistė rašė, jog dėkoja Dievui, kad šio šou nepamatė, kai buvo vaikas, nes po to viskas būtų atrodę labai pilka ir būtų lyginama su „Aga Boom“ patirtimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)