Jo repertuare – nuo didžiųjų tenoro vaidmenų Mocarto operose „Don Žuanas“, „Visos jos tokios“, „Užburtoji fleita“ iki „Liučija di Lamermur“ (Edgardo), „Meilės eliksyras“ (Nemorino), „Traviata“ (Alfredo).

Pastaraisiais sezonais Castronovo taip pat pelnė visuotinį pripažinimą už pasirodymus operose „Faustas“, „Romeo ir Džiuljeta“ (Romeo), „Rigoletas“ (Mantujos kunigaikštis), „Bohema“ (Rudolfas), „Plevėsos nuotykiai“ (Tom Rakewell), Danielio Catan‘o „Laiškanešys“ (Mario Ruoppolosu) su Placido Domingo.

„Kai pirmą kartą jį išgirdau, iš karto supratau, kad jis bus vienas iš geriausių naujos kartos lyrinių tenorų ir, kaip matote, neapsirikau. Charizmatiškas, stulbinantis gražus balsas ir nuostabus aktorius, todėl visos operos deivės – Netrebko, Gheorgiou, Garanča – visada laukia pasirodymų scenoje kartu su juo,“ – sakė Placido Domingo.

„Pirmą kartą Charlesas koncertavo Lietuvoje 2011 m., ir visi bilietai buvo išparduodi per 2 savaites“, – teigia organizatorių atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)