„Mes norime patį niūriausią ir sudėtingiausią metų mėnesį - sausį - paversti džiaugsmo mėnesiu. Šiandien atidengėme kinetinę arką, kuri, tikime, pagydys nelaimingus", - sakė vienas iš „Vilnius Comedy Fest“ organizatorių aktorius Audrius Bružas.

Žmonės buvo raginami praeiti pro energetiškai itin stiprią arką. Tie, kuriems nepadėjo „Džiaugsmo arka“ - laimėjo kvietimus į festivalį, kiti - tiesiog tapo laimingesni: „Svarbiausia yra nusiteikimas, tada viskas - įmanoma. Tokia ta žmogaus psichologija“, - vėliau sakė A. Bružas.

Ypatingą arką atidengė linksmiausi žmonės Baltijos šalyse: Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Balys Latėnas, Mantas Vaitiekūnas, Rokas iš „Jama&W“.

„Vilnius Comedy Fest“ turinys žada daug juokų

Sausio 16 d. Teatro arenoje pasirodys sensacingas, nenuspėjamas ir greitas britų stand up komedijos žanro žvaigždė - Beardyman. Britiško humoro valandos dozę papildys lietuvių freestyle karaliai „Jama&W“.

Sausio 17 d. prie kultinio amerikiečių komiko Godfrey prisijungia kitas kultinis komikas - Olegas Šurajevas, žinomas iš laidos „Akcentas“ ir serialo „Serialas“. Sunku nuspėti, kas tą diendėsis Godfrey ir Olego galvose, tačiau jie visada turi ką atsakyti, o juo labiau prajuokinti minias.

„Olegas yra ikona. Jis yra bebaimis, drąsus ir nenuspėjamas“, - sako A. Bružas.

Festivalį sausio 15 d. atidarys vienintelis improvizacijos teatras Lietuvoje - „Kitas Kampas“.

Festivalį sausio 18 d. uždarys klounada visai šeimai „Aga Boom“, kurį į Vilnių atskrenda lėktuvu iš Niujorko ir netgi su savo lagaminais.

„Nori būti nevykėlis... neateik į festivalį“, - skelbia organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)