Atminimo-paramos koncerte pasirodys grupės „Bix“, „Biplan“, „Žalvarinis“, „Saulės Broliai“, „4Fun“, „Gin’Gas“, „The Road Band“, atlikėjai Neda Malūnavičiūtė, Jeronimas Milius ir Feliksas Zakrevskis, Olegas Ditkovskis, Markas Palubenka, Andrius Kulikauskas ir Justė Kazakevičiūtė, Arkadijus Gotesmanas ir kt.

„Mūsų draugą ir jo šeimą, artimuosius ištiko didelė bėda. Tomas yra bičiulis, draugas, bendramintis. Mums, muzikos žmonėms, didelis liūdesys, tačiau dar didesnė viltis... Visuomet esame ir būsime vienas kumštis, vienas kvėpavimas. Ketvirtadienį tikimės sutikti kuo daugiau žmonių, geros muzikos gerbėjų, kurie galėtų ir litą paaukoti“, - sakė Algirdas Barniškis-Blėka.

„Kai paskambino Blėka ir pasiūlė kartu surengti Tomo paramos koncertą - dvejonių nebuvo - LOFTAS yra atviras gėriui ir yra ta vieta, kur vyksta stebuklai. Jais mes tikime“, - pirmadienį sakė menų fabriko atstovė Inga Norkė.

Kaip skelbė organizatoriai, palaikymo koncertas - nemokamas, o surinktos lėšos turėjo būti perduotos T. Dobrovolskiui, jo reabilitacijai. Kaip antradienį informavo „Lofto“ atstovė I. Norkė, surinkta parama bus skirta be maitintojo netikėtai  likusiai šeimai.

Kompozitorius žiauriai sumuštas buvo Kūčių išvakarėse Vilniaus centre. Baisios muštynės įvyko prie Vingrių gatvėje esančio baro „Vingrių 17“, kuris labiau žinomas kaip „Psichbaris“.

Dėl kompozitoriaus itin žiauraus sumušimo Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė šešis asmenis, tačiau, įtariama, grumtynėse dalyvavo net apie dešimt žmonių.

Per muštynes menininkui sunkiai sužalota galva, vyriškį ištiko koma, jis iškart pateko į Reanimacijos skyrių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)