Visi norintys galėjo ne tik susipažinti su leidyklos „Alma litera“ išleista knyga, bet ir susitikti su knygos autore Jurga Baltrukonyte.

Sukurti daugiau linksmosios šeimynėlės nuotykių J. Baltrukonytę paskatino jos pirmosios knygos „Torčiukas ant debesėlio“ sėkmė ir šilti skaitytojų atsiliepimai. „Blynai spintoje“ – nuoširdi ir linksma istorija apie draugų ieškojimą. Stebuklų name atsiranda keistas išdykėlis – Dinozauras Frankas, kuris jaučiasi labai vienišas. Ir Tėtis, ir Mama, ir mažoji Paula puola jam ieškoti draugų. Bet kaip rasti tikrą draugą? Ir kaipgi atskirti jį nuo apsimetėlio? Ir... kaip pačiam būti geru draugu?

„Knyga „Blynai spintoje“ – tai kolekcija įvairiausių tikrų nutikimų. Kartais aš pagalvoju, kad neįmanoma išgalvoti tokių keistų dalykų, kurie mums nutinka iš tikrųjų. Pavyzdžiui, kai aš papasakoju, kad šeštadienį pas mus namuose svečiavosi ožys (tikras), o Paula, užmovusi ant jo ragų baleto sijoną (amžiną sijonui atilsį), vedė ožį parodyti kaimynams, bet nepavyko, nes ožys buvo užsispyręs labiau teršti mano svetainę (kurią kaip tik ketino fotografuoti) – visi mano draugai tiki, kad stebuklų name taip vyko iš tiesų. Nes kam man viską išgalvoti, jei tiesiog nespėju pasakoti-rašyti to, kas nutinka iš tiesų?“, - apie savo naująją knygą sako rašytoja J. Baltrukonytė.

Jurgos Bartrukonytės knygos "Blynai Spintoje" pristatymas - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)