„Lofto“ strateginė vieta yra labai svarbi – tai kelias iš Vilniaus oro uosto iki miesto centro. Tai pirmas įspūdis apie Vilnių, todėl kviečiu menininkus pažvelgti išradingai ir kūrybingai“, - sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.
 
Menininkai iš Lietuvos ir užsienio kviečiami teikti pasiūlymus menų fabriko „Loftas“ išorinio ir vidinio kiemo fasadų apipavidalinimui. 
 
„Urbanistinio miško tema mus lydi jau nuo pavasario – užsidegėme apželdinti industrinę menų fabriko aplinką. Tačiau miesto mišką nebūtina kurti tik augalų pagalba – galima pasitelkti vaizduotę ir sukurti ką nors netradicinio“, – sako „Lofto“ vadovas muzikantas ir prodiuseris Victoras Diavara.

Fasadų apipavidalinimo pavyzdžiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Pirmiausiai menininkai yra kviečiami teikti savo fasado idėjų eskizus ir projektui įgyvendinti reikalingų priemonių sąrašą. Projekto eskizus su aprašymais reikėtų siųsti iki spalio 10 d. el. paštu info@menufabrikas.lt 
 
„Lofto“ fasado dailinimo procesas prasidės likus savaitei iki kūrybinių industrijų konferencijos „What’s Next?“, kuri vyks menų fabriko teritorijoje spalio 17 - 18 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)