Pagrindinė renginių vieta – Laisvės alėja ir Nepriklausomybės aikštė prie Kauno šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios.
 
Kauniečius džiugino įvairūs performansai, instaliacijos, Kazio Binkio teatro ir Kauno valstybinio lėlių teatro spektakliai, šokių mokyklų „Kairo žvaigždė“ ir „Sultana“ pilvo šokiai, pučiamųjų instrumentų orkestro „Ąžuolynas“, rokerio, saksofonisto ir akordeonistų bei dainuojamosios poezijos ir ugnies šou pasirodymai.
 
Be to, buvo galima dalyvauti atvirose keramikos ir stiklo, tapybos ant vandens, didžiųjų muilo burbulų kūrybinėse dirbtuvės, sudalyvauti stalo futbolo turnyre, šokti šokių aikštelėje Lindy hop ritmu, pasižvalgyti po BlusTurgį.
 
Kultūros vakaro „Kultūra ir aš“ tikslas yra skatinti įvairaus amžiaus žmonių grupes domėtis kultūriniu gyvenimu: aukšto meninio lygio įvairių sričių tarptautinio ir netarptautinio profesionaliojo ir mėgėjų meno sukūrimas ir įgyvendinimas, skirtų miesto įvaizdžiui kurti, skatinti jaunimo iniciatyvas bei miestiečius ir svečius dalyvauti kultūros kūrimo procese.
 
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)