„Gavęs pasiūlymą apipavidalinti viešbutį, kelias naktis nemiegojau. Taip, idėja buvo įdomi. Taip, to nebuvau daręs. Bet 20 didžiulių paveikslų viešbučio restoranui, kambariams ir foje turėjau sukurti per tris mėnesius! Ir vis tik pasakiau „Taip“, - pasakoja Algis.

Šį ketvirtadienį, gegužės 29 d., 19 val, kviečiame visus menui neabejingus žmones į paveikslų muzikine tema parodą - pristatymą „Comfort hotel LT“ viešbutyje (Mindaugo g. 27, Vilnius).

„Esu labai patenkintas mūsų su Algiu bendradarbiavimu, - džiaugiasi viešbučio vadovas Egidijus Damulis. - Jis novatoriškas šiuolaikinis menininkas, puikiai derinantis komerciją su menu. Aišku, be kūrybinių ginčų neapsėjome, ilgiausiai teko šlifuoti "Rolling Stones" ir Franko Sinatros paveikslus, bet galutiniu rezultatu esu labai patenkintas. Aplinka atgijo nuo muzikinių niuansų, prisiminimų, asociacijų, kurias visiems kelia įspūdingai pavaizduota Madona, Elvis Presley, Iggy Popas. Restorane besilankantys žmonės nuolat giria ten pakabintą Micko Jaggerio paveikslą. Man vienas gražiausių darbų - Johno Lennono (The Beatles) kambarys ir jau šiais metais per Lennono gimtadieni, skvere šalia Oslo namų bus pristatyta J. Lennono skulptūra“.

Pristatymo išvakarėse Algis Kriščiūnas viešbutyje surengė įspūdingą fotosesiją su meškomis ir tatuiruotais vyrais, šias nuotraukas bus galima aptarti pristatymo metu. Į parodą žada atvykti gausus būrys Algio menus mėgstančių žvaigždžių, kolegų, draugų, žurnalistų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)