Dalia Ibelhauptaitė:

„Iš tiesų mylėti turėtume kiekvieną dieną ir kalbėti apie tai visada, - ne tik vienąkart metuose! Labai svarbu nebijoti savo jausmų, todėl linkiu visiems drąsos šiandien Šv. Valentino dienos proga išsakyti visas slapčiausias mintis visiems, kuriuos mylite.

Aš, tikriausiai, esu labai laimingas žmogus, nes myliu labai daug nuostabių vyrų ir žinau, kad jie myli mane. Todėl šiandien norėčiau išsiųsti Valentino sveikinimus visiems bohemiečių solistams, mano kūrybiniams broliams ir bendražygiams Gintarui ir Juozui, visiems mūsų žiūrovams, kurie taip dosniai dovanoja mums savo meilę… Na, o taurę šampano šį vakarą kelsiu su svarbiausiu mano gyvenime žmogumi – Dexteriu. Ir jam aš esu dėkinga už tai, jog jis yra visiškai nepavydus ir leidžia man mylėti labai daug puikių Lietuvos vyrų!"

Joana Gedmintaitė:

Meilė, kad ir kaip banaliai kai kam šiais laikais nuskambėtų, vis dėlto yra vienintelė, galinti žmoguje sukelti drugelių plazdenimą, širdies spurdėjimą ir sielos virpėjimą. Ji yra vienintelė, kuri priverčia žmogų judėti į priekį, ji tarsi pakylėja nuo žemės ir suteikia sparnus. Tad, brangieji: mylėkit ir būkit mylimi, ir žemėje bus lengviau gyventi!“

Sandra Janušaitė:

„Sveikinu visus Valentino dienos proga! Linkiu, kad šita diena tęstųsi amžinai...“

Edgaras Montvidas:

„Meilė – visa ko kertinis akmuo.Visiems linkiu, kad tas akmuo būtų kuo stipresnis!“

Laimonas Pautienius:

„Visiems šia proga linkiu vienas kitą saugoti, gerbti ir mylėti"

Lauryna Bendžiūnaitė:

„Ar nori, kad tave atsimintų? Kad galvotų apie tave ir kalbėtų? Mylėk visa širdimi, visu protu ir kiekvienu savo įkvėpimu ir būsi amžinas, aidu kalbės apie tave ir atsimins."

Juozas Statkevičius:

„Sveikinu su Šv.Valentino diena ir žinau tiksliai, kad meilės nebūna per daug! Darbais, o ne žodžiais mes Tėvynę ir artimą mylim!"

Jau antrus metus iš eilės, „Vilnius City Opera“ savo akcijomis palaiko šią iniciatyvą ir siūlo specialiai Valentino dienai kurtus atvirlaiškius, kuriuos galima siųsti tiek internetu, tiek ir parastuoju paštu. Šiemet ant atvirukų puikuojasi originalūs kadrai iš kovo 7, 8, 9 dienomis atgimsiančios legendinės Dž. Pučinio „Bohemos“, kurioje meilė išlieka stipresnė už mirtį. Šį kartą, vedami maestro Gintaro Rinkevičiaus, kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, pirmą kartą su šio spektaklio senbūviais į sceną lips ir jaunieji talentai: Kostas Smoriginas (Marčelo), Tadas Girininkas (Kolinas), Vytautas Vepštas (Šonaras).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)