Pirmą gruodžio trečiadienį du pasirodymus surengsianti trupė „The Russian Ice Stars“ Vilniuje mažiesiems pasakų mylėtojams pristatys istoriją ant ledo apie berniuką, kuris niekaip nenorėjo užaugti. Šou ant ledo metu mažieji kartu su tėveliais galės nusikelti į stebuklingą Niekados šalį – į pasaulį, kokio dar nėra matę, kur kiekviena diena – naujas nuotykis, pasaulį, kuriame nereikia suaugti, kuriame nesenstama. Piterio gyvenimas yra būtent toks, kupinas nuotykių, atradimų ir sapnų.

Pasakoje ant ledo žiūrovai turės galimybę susitikti su visais garsiosios Džeimso Metju Berio (angl. James Matthew Barrie) knygos veikėjais: skraidančiu Piteriu Penu, Vende, Maiklu ir Džonu, draugiška fėja Auksaranke, kerštinguoju kapitonu Kabliu ir net krokodilu.

Pasakos veikėjus meistriškai įkūnys ne tik šokantys, bet ir amą atimančius triukus atliekantys profesionalai. Neįtikėtina spektaklio scenografija, leidžianti akimirksniu persikelti iš Vendės miegamojo į kapitono Kablio slėptuvę, įtrauks kiekvieną žiūrovą ir privers pamiršti laiką!

Čiuožėjų trupė „The Russian Ice Stars“ ant ledo perkėlė ir Europos žiūrovams pristatė jau ne vieną žymią pasaką: „Snieguolė“, „Gražuolė ir Pabaisa“, „Pelenė“. Su naujuoju savo kūriniu „Piteris Penas“ šie teatro scenoje čiuožiantys profesionalai jau gruodžio mėnesį lankysis ir Lietuvoje. Fantastinius Piterio Peno nuotykius ant ledo mažieji žiūrovai galės išvysti dviejuose pasirodymuose gruodžio 4 dieną „Siemens“ arenoje Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją